Май 2023 г. ще бъде месец на духовен растеж за

...
Май 2023 г. ще бъде месец на духовен растеж за
Коментари Харесай

4 предмета, които трябва да изхвърлиш от дома си до началото на май

Май 2023 година ще бъде месец на нравствен напредък за нас, време, когато животът ни дава всичко, което успеем да си желаяме от него. Но с цел да получим нещо ново, да дадем старт на план, да създадем място за новото в живота ни, би трябвало първо да отървем от всичко остаряло, което ни дърпа обратно, натоварва ни или просто ни носи неприятни мемоари.

Много значимо  е силата в нашия дом да не блокира циркулацията на позитивната сила към нас. Домът ни би трябвало да е място на положителна сила и не трябва да го затрупваме с движимости, които нарушават тази сила.

Според античното обучение на Фън Шуй, в случай че не се освободите в точния момент от остарели движимости, неприятни мисли и негативна сила, няма по какъв начин да се радвате на добър късмет и разцвет. Но умерено, към момента има време за пролетно разчистване на дома и душата!

Отървете се от следните неща, с цел да започнете месец май с чиста душа, чиста къща и чисти намерения!
 4 предмета, които би трябвало да изхвърлиш от вкъщи си до началото на май  4 предмета, които би трябвало да изхвърлиш от вкъщи си до началото на май  4 предмета, които би трябвало да изхвърлиш от вкъщи си до началото на май  4 предмета, които би трябвало да изхвърлиш от вкъщи си до началото на май
Още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР