MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще предават на

...
MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще предават на
Коментари Харесай

Телевизия подарява на феновете си дебютните мачове на волейнационалите в Лигата на нациите

MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще предават онлайн всичко най-интересно от наследника на Световната лига по волейбол
Спортните канали на А1 са подготвили специфичен подарък за българските волейболни почитатели. По случай свето ребрандиране телекомът ще излъчи гратис във Фейсбук страницата на спортните канали MAX Sport дебютните три дуела на националния ни тим по волейбол от започващата в петък Лига на нациите.

Двата канала са наследници на познатите Mtel Sport и Mtel Sport 2, като осен новото име ще предложат още повече спортни зрелища. Първото от тях е най-комерсиалният шампионат в света на волейбола, който също до неотдавна беше прочут с друго име – Световна лига. През лятото MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще наблюдават онлайн пътя на националите, както и най-интересното от цялото съревнование.

Момчетата на Пламен Константинов започват в шампионата с дуел против Китай в петък, 25 май, от 14:30 часа. Следващото предизвикателство за „ лъвовете “ е мач против мощния състав на Съединени американски щати – в събота от 11:00 часа, а на идващия ден – в неделя, още веднъж от 11:00 часа, е време за конфликта с Аржентина.

И трите дуела, с които трикольорите ще стартират тазгодишната си акция във волейболната Лига на нациите, ще могат да се следят гратис като Livestream на Фейсбук страницата на спортните канали MAX Sport - https://www.facebook.com/TVMAXSport.

След дебютните мачове в Китай програмата продължава с борбите от втория кръг сред 1 и 3 юни, хазаин на които ще е София. В столицата ни момчетата на Пламен Константинов ще срещнат още веднъж доста съществени противници: Сърбия (1 юни, петък, 20:00 часа), Австралия (2 юни, събота, 20:00 часа) и Русия (3 юни, неделя, 20:00 часа).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР