Маверик Винялес разкри, че изминалият миналата седмица официален предсезонен тест

...
Маверик Винялес разкри, че изминалият миналата седмица официален предсезонен тест
Коментари Харесай

Винялес се оплака от най-лошия си тест с Yamaha в MotoGP

Маверик Винялес разкри, че миналият предходната седмица формален предсезонен тест от MotoGP в Тайланд е бил най-неуспешният му, откогато се причисли към отбора на Yamaha. Единствено във вторник испанецът съумя да напредне в подредбата за обиколка с пето най-хубаво време, само че в останалите два дни той не присъстваше даже в топ 10.
A quick practice start from @maverickmack25 at the end of Day 2, after setting his fastest time the session in the final half an hour of testing.#MovistarYamaha | #MotoGP | #ThaiTest pic.twitter.com/uomcbgWvFV
— Yamaha MotoGP (@YamahaMotoGP) February 17, 2018
" Според мен това беше най-лошият ми тест. Мислех, че в Малайзия предишния месец бе зле, само че в Тайланд срещнах още повече проблеми. Липсва ни по нещо във всички сфери ", разяснява Винялес.

Пилотът разкри, че се е върнал на шасито от 2016 година и е опитал с настройките в последните часове от подготовката на тайландската писта " Бурирам ". " Пробвах доста нови неща в тези два теста и все пак не мога да кажа, че научих нещо съответно ".

Следвашият тест в MotoGP преди старта на сезон 2018 ще се организира в Катар, само че съотборника на Валентино Роси не счита, че до тогава Yamaha ще имат някакво решение на проблемите.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР