Мауро Икарди така и не пожела и в днешното си

...
Мауро Икарди така и не пожела и в днешното си
Коментари Харесай

Икарди: Бъдещето ме вълнува, но живея в настоящето

Мауро Икарди по този начин и не пожела и в днешното си изявление пред италианските медии да разкрие детайлности за професионалното си бъдеще.

Капитанът на Интер продължава да държи всички в клуба напрегнат по отношение на ориста си през лятото.

" Да отбележа 100 гола с Интер в Серия " А "? Просто съм благополучен, че записах името си в историята на клуб като Интер.

Това е извор на горделивост за мен, в никакъв случай не съм си представял сходно нещо. Не е елементарно да постигнеш такива числа в Италия, тъй че благодаря на всичките си съотборници, които го направиха допустимо.

Трансферните клюки... Винаги е хубаво да бъдеш скъп и считам, че те са резултат от моето израстване. Това е повода за всичките ми персонални достижение, а огромните клубове правят оценка такива неща. Защо към момента съм тук ли? Интер постоянно е бил моят тим. Когато бях дребен, играех с тях на " Плейстейшън ". Винаги съм играл с тях. Затова се любувам да бъда тук и да избрах да остана.

В същото време не мога да предсказвам бъдещето. По тази причина просто се любувам на сегашното и постоянно ще давам най-хубавото. Дали играя, с цел да остана част от Интер? Както споделих към този момент, не зная какво ми готви бъдещето ", сподели Икарди.

 Барселона не отстъпва, желае 35 млн. от Интер за Рафиня Алкантара
Барса не отстъпва, желае 35 млн. от Интер за Рафиня

Миланският гранд не желае да се разделя с сходна сума
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР