Мауро Икарди иска да премине само и единствено в Ювентус

...
Мауро Икарди иска да премине само и единствено в Ювентус
Коментари Харесай

Икарди иска само в Ювентус

Мауро Икарди желае да премине единствено и само в Ювентус след края на сезона, твърди " Спорт Медиасет ". Аржентинецът, който сега е чартърен в Пари Сен Жермен, към този момент показа, че желае да се завърне в Италия след края на сезона. Интерес към него има и от страна на Наполи, само че желанието на нападателя е да облече екипа на торинци.

" Бианконерите " не крият желанието си да вземат Икарди в редиците си. Те пробваха да го купят още предишното лято, само че тогава не съумяха да се схванат с Интер. " Нерадзурите " не желаят да подсилят директния си съперник с толкоз класен футболист, само че последните информации са, че на " Сан Сиро " са склонни да премислят позицията си.

Причината е, че Антонио Конте има предпочитание да вземе Хуан Куадрадо от Ювентус в състава си. Треньорът извънредно добре познава качествата на колумбиеца, който този сезон направи доста мощни мачове в ролята на десен бранител. От Юве са склонни да включат 32-годишния състезател в договорката за Икарди и по този начин да убедят " нерадзурите " да одобряват тяхното предложение.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР