Маурицио Сари бе представен днес като старши треньор на Лацио.

...
Маурицио Сари бе представен днес като старши треньор на Лацио.
Коментари Харесай

Лацио представи Маурицио Сари

Маурицио Сари бе показан през днешния ден като старши треньор на Лацио. Това става незабавно след представянето на Жозе Моуриньо в Рома и Лучано Спалети в Наполи. Пресконференцията на Сари стартира с въпрос обвързван с Жозе Моуриньо и опълчването сред двамата.

" Между нас няма разногласия. Той е спечелил доста повече от мен. Бих желал да видя популярен дух в моите момчета и футбол, с който да преобладаваме в мача. Имам всички условия да се оправя добре и това е повода да съм тук. Видях в Лацио опцията да изложа вижданията си. Мисля, че с тези футболисти може да практикуваме футбол, който ми харесва “, сподели Сари.

Сари бе показан от спортния шеф на столичани Игли Таре. „ Ще употребявам опцията да благодаря на Индзаги и неговия екип и да му пожелая триумф в кариерата. Пристигането на Маурицио е значим тест за нас в един доста комплициран интервал – наехме доста умел треньор, който практикува нападателен футбол. Неговият дух съответствува с нашите стремежи. Надявам се, че всички дружно ще изпитаме наслада “, сподели Таре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР