Маурисио Почетино настоя отново, че Карим Бензема е фаулилрал Джиджо

...
Маурисио Почетино настоя отново, че Карим Бензема е фаулилрал Джиджо
Коментари Харесай

Почетино се застъпи за Донарума: Грешка допусна само съдията

Маурисио Почетино настоя още веднъж, че Карим Бензема е фаулилрал Джиджо Донарума в осминафинала сред Реал Мадрид и ПСЖ предходната седмица, приключил при резултат 3:1 в интерес на „ лос меренгес “.

Италианският национал беше на аварийна пейка против Бордо в мача от последния кръг на френската Лига 1, само че аржентинският експерт съобщи, че изборът му не е бил повлиян от случилото се на „ Бернабеу “ няколко дни по-рано.

„ Казвате, че е направил неточност. За мен обаче това беше съдийска неточност “, отсече Почетино след успеха на парижани с 3:0 над последния във френския хайлайф.

Mauricio Pochettino insists Karim Benzema fouled Gigio Donnarumma in Real Madrid vs. PSG last week: ‘It wasn’t his mistake.’
— footballitalia (@footballitalia)

„ Джиджо е добре. Избрах Кейлор, просто тъй като ги редувам от началото на сезона. И Донарума, и Кейлор са страхотни експерти и се разочароват, когато не играят”, продължи Почетино.

Донарума е изиграл 18 мача с ПСЖ този мандат, като е позволил 14 гола и е запазил осем чисти мрежи, а след злощастната загуба за парижани в Мадрид, съществено се ускориха спекулациите към бъдещето на италианския национал във френската столица.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР