Маунтин Вю, Калифорния. Само няколко седмици след като анонсира втрещяващият

...
Маунтин Вю, Калифорния. Само няколко седмици след като анонсира втрещяващият
Коментари Харесай

Колко сваля една елха на тавана от максималната скорост на движение?

Маунтин Вю, Калифорния. Само няколко седмици откакто анонсира втрещяващият си план за създаването на най-скъпата 100% електрическа кола в света, Джон Хенеси, създател на американската тунинг компания Hennessey, ни показва още едно любопитно видео, само че този път по тематиката Коледа и оптималната скорост на придвижване.

Самото видео е отдадено на забавна тематична и странична от главната активност на компанията самодейност на Hennessey, а точно оптималната скорост надвижение с коледна елха на тавана.

Постижението от 183 благи в час (около 293 км/ч), записано с Audi RS6 (доработено до 800 конски сили), единствено по себе си е забавно, като усъвършенства предходното най-хубаво записано от Джон Хенеси с към 2 благи в час.

По забавното в тази ситуация обаче е разликата в записаната оптималната скорост на придвижване с и без коледното дърво на тавана- 183 благи в час против 205 благи в час (около 329 км/ч).

От Hennessey споделят, че страничният високоскоростен опит е бил вметнат в графика на тестовата стратегия на екстремиста Venom F5, който се намира във крайна фаза с тествания за оптималната скорост. Следващата стъпка в развиването на плана на американската компания, която следва да бъде направена при започване на идната година, ще бъде опит за регистрирането на скорост от над 300 благи в час.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР