Матю Робсън от Таунтън е роден през 1992 г. и

...
Матю Робсън от Таунтън е роден през 1992 г. и
Коментари Харесай

Син си купува къща с уникална колекция от бутилки уиски

Матю Робсън от Таунтън е роден през 1992 година и татко му Пит е похарчил към 5000 английски лири за 28 бутилки Macallan.
Сега сбирката коства повече от 40 000 паунда и е оповестена за продажба.
28-годишният мъж споделя, че евентуално това не е " най-хубавият подарък за младо момче, само че прис " строги указания в никакъв случай да не ги отваряте " те са се трансформирали имане.
„ Всяка година го получавах като подарък за рожден ден “, сподели Матю. „ Мислех, че това е много необичайно малко подарък, защото бях малко прекомерно млад, с цел да стартира да пия.
Но имах строгите указания в никакъв случай, в никакъв случай да не ги разтварям, съумях и всички те са непокътнати. "
Баща му Пит, който е от Милнаторт в Шотландия, сподели, че купил първата бутилка уиски от 1974 година, с цел да " намокри главата на бебето ".
„ Мислех, че би било забавно, в случай че закупувам по една всяка година и най-после той ще получи 18 бутилки 18-годишно уиски за 18-ия си рожден ден “, сподели той.
 Най-ценната в света сбирка уиски се продава за 8 млн. паунда Най-ценната в света сбирка уиски се продава за 8 млн. паунда
Аукционери разкриха това, което се счита за най-голямата частна сбирка уиски, която в миналото е излизала на обществена обмен. Повече от...
" Това не беше единственият подарък, който той получи от нас. Просто беше предопределен да бъде, само че беше малко шанс, че продължихме. "
Оттогава специалистите настояват, че Macallan е станало обект на колекциониране и Матю се надява да продаде сбирката си за 40 000 паунда и да употребява парите за депозит на къща.
Колекцията се продава от брокер на уиски Марк Литълър, който го дефинира като „ съвършена сбирка “.
" Стойността на Macallan набъбна доста през последните пет до 10 години, " сподели той. „ Да имаш такава голяма сбирка от бутилки е същински шлагер. “
Той сподели, че към сбирката е имало " към този момент огромен интерес ", най-много от купувачи в Ню Йорк и Азия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР