Матю Пери изпитвал смесени чувства относно спечелените1 милион на епизод

...
Матю Пери изпитвал смесени чувства относно спечелените1 милион на епизод
Коментари Харесай

Матю Пери чувствал вина относно хонорара си 

Матю Пери изпитвал смесени усеща по отношение на спечелените1 милион на епизод на Приятели .

Покойният артист, който почина на 28 октомври на 54-годишна възраст, си спомня, че се е чувствал отговорен, откакто той и сътрудниците му са преговаряли за историческите си заплати.

" Най-лошата част от това беше да се усещам малко отговорен, като " Чакай малко, отивам тук, с цел да върша нещо, което обичам “, показа той в изявление за Entertainment Weekly, планувано за финала на хитовата комедия на NBC в 2004.

Актьорът, който изигра Чандлър Бинг в Приятели , описа пред PEOPLE за насладата от снимането на 10-сезонния ситком дружно с артисти — и другари от действителния живот — Дженифър Анистън , Кортни Кокс , Лиза Кудроу , Мат Лебланк и Дейвид Швимер . 

" Не подценявам какъв брой занимателно беше преживяването в "  Приятели  “, изясни той.  " А парите бяха невероятни. Просто креативното преживяване да вземам участие в шоуто евентуално ми избави живота. “

Пери, който беше открит за борбата си със зависимостта , добави: " Когато правиш милион $ на седмица, не можеш да изпиеш 37-ото пиво. Трябва да се прибереш и да спиш. ... Това беше най-страхотната работа на света. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР