Матю Пери и Кортни Кокс са една от най-любимите екранни

...
Матю Пери и Кортни Кокс са една от най-любимите екранни
Коментари Харесай

Mатю Пери винаги е бил влюбен в Кортни?

Матю Пери и Кортни Кокс са една от най-любимите екранни двойки с героите си от "Приятели " - Чандлър и Моника.

Но кой да допуска, че напълно съществено Матю Пери е бил влюбен в екранната си брачна половинка през цялото това време и не може да преодолее влечението си с години, предава Dir.bg.

Това е споделил непосредствен на Пери пред изданието "US Weekly ". Според него "Матю постоянно е бил влюбен в нея. И в никакъв случай не съумя да се пребори с възприятията си. "

Миналата седмица Кокс разгласява фотография в своя Инстаграм профил, до която бе споделила, че с Матю Пери са били дружно на обяд и двамата изглеждаха доста щастливи от този факт.

Актрисата бе омъжена за Дейвид Аркет от 1999 до 2013 година, а в този момент има връзка с ирландския музикант Джони Макдейд, с който се сгодиха, след това се разделиха, само че в този момент още веднъж са дружно.

Матю Пери в никакъв случай не се е женил. Имал е връзка с Ясмин Блийт, Джулия Робъртс, Лизи Каплан, само че в никакъв случай не е стигал до брак. Така че нищо чудно източникът да се окаже прави и Пери в действителност да не може да превъзмогне колежката си.

Интересното е, че тези изказвания се появиха единствено ден, откакто още веднъж се заприказва за продължение на "Приятели ". Все още няма подписан контракт и публично удостоверение, само че има възможност това, което всички огромни почитатели на сериала чака, да се случи в ефира на HBO Max.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР