Матю Пери е прекарал тайно последните три месеца в болница,

...
Матю Пери е прекарал тайно последните три месеца в болница,
Коментари Харесай

Матю Пери бил тайно в болница в продължение на три месеца

Матю Пери е прекарал скрито последните три месеца в болница, с цел да се възвърне след интервенция. Това заяви самият артист в персоналния си профил в обществената мрежа Twitter, написа в. The Daily Mail.
Звездата от хитовия сериал „ Приятели “ е бил приет в болница в болница в Лос Анджелис с гастроинтестинална перфорация.
Заболяването, известно още като „ скъсване на червата “, може да се появи по всяка точка на стената на стомашно-чревния тракт. Това включва хранопровода, стомаха, тънките вътрешности и дебелото черво.
Симптомите включват нетърпима болежка в региона на стомаха и от време на време постановат незабавна интервенция. Като евентуални аргументи се показват евентуално намушкване с нож или поглъщането на изострен предмет. Ако не бъдат взети ограничения, разкъсването на стените на стомашно-чревния тракт може да докара до сепсис с съдбовен край.
48-годишният Пери на няколко пъти бе одобряван в разнообразни центрове за лекуване на зависимости. Той призна за алкохолизма си по време на фотосите на сериала „ Приятели “ през 90-те години на предишния век, както и за пристрастеността си към няколко типа болкоуспокояващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР