Матю Пери е починал след употреба на кетамин, съобщи Асошиейтед

...
Матю Пери е починал след употреба на кетамин, съобщи Асошиейтед
Коментари Харесай

Матю Пери е починал след употреба на кетамин

Матю Пери е умрял след приложимост на кетамин, заяви Асошиейтед прес. Резултатите от аутопсията на 54-годишния артист от сериала " Приятели " бяха оповестени през вчерашния ден. Според отчета от аутопсията Пери се е удавил в горещата зона на своя басейн, само че това е второстепенен фактор за гибелта му, настъпила на 28 октомври. Смъртта на артиста се счита за акцидент.

Близки на Пери са споделили пред проверяващите органи, че той е бил подложен на терапия с кетамин - пробно лекуване, употребявано при меланхолия и тревога. Според правосъдния доктор откритото равнище на кетамин в тялото на Пери е било в границите на употребяваното за обща упойка по време на интервенция. Лечението с кетамин седмица и половина по-рано няма по какъв начин да изясни количеството на упойката в неговия организъм, защото за метаболизирането на кетамина са задоволителни няколко часа.

Според отчета коронарната артериална болест на Пери и бупренорфинът, който се употребява за лекуване на разстройство, обвързвано с използването на опиати, също са съдействали за гибелта.

Откритото количество кетамин е било задоволително за загуба на схващане и дарба да се държи над водата, сподели доктор Андрю Столбах, токсиколог от болничното заведение " Джон Хопкинс " пред Асошиейтед прес. " Употребата на седативи в басейн или в гореща вана, изключително когато човек е самичък, е извънредно рисково. За страдание в този случай следствията са били съдбовни ", добави токсикологът.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР