Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес Макконъхи направиха специална

...
Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес Макконъхи направиха специална
Коментари Харесай

Матю Макконъхи отново направи лично дарение за работниците от първа линия

Матю Макконъхи и брачната половинка му Камила Алвес Макконъхи направиха специфична доставка до някои лечебни заведения в Тексас. Двамата доставиха 110 000 маски в селските региони на щата. 50-годишният артист показа кадър от акцията в Инстаграм. На него той и Камила са в пикап, на който в кашони са натоварени защитните средства.



„ Аз и @camilamcconaughey се качихме на колата и доставихме 110 хиляди маски в селските региони на Тексас, които се нуждаят от тях “ , написа холивудският артист към фрагмента.
Как да си извършите защитна маска сами – урок от Матю Макконъхи (ВИДЕО) Актьорът сподели на феновете си по какъв начин да се предпазят и подари 80 000 маски
Преди време двойката още веднъж направи подаяние, предопределено за служащите на първа линия – 80 хиляди защитни маски в Остин, Тексас и Ню Орлиънс, Луизиана.

Матю и Камила персонално доставят маските в Остин, където живеят с трите им деца – синовете Леви на 11, Ливингстън на 7 и щерка – Вида на 10 години.

Вижте за какво артистът и брачната половинка му държат да създадат даренията персонално - в материала на Ladyzone.bg:
Матю Макконъхи и жена му доставиха персонално 110 000 маски на лечебни заведения в Тексас Преди време двойката още веднъж подари защитни средства на служащите от първа линия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР