Мацка, беше крайно ясно, че Евгени ще те остави да

...
Мацка, беше крайно ясно, че Евгени ще те остави да
Коментари Харесай

"Капацитетът на Евгени не е достатъчен, за да те разбере": Елена е новата кралица в "Ергенът"

" Мацка, беше извънредно ясно, че Евгени ще те остави да се чувстваш неразбрана. Капацитетите Ви естествено са разнообразни и той не може да разбере 1/3 от това, което му казваш ", по този начин написа последователка на Елена Сергова от " Ергенът ". Редакторката получава десетки сходни мнения, оценяващи позитивно държанието ѝ в риалити предаването.

Виж още: Бохемска и арт конюнктура: Най-оборотната OnlyFans БГ моделка си сподели жилището

Елена среща голяма вълна от подкрепящи я хора, откакто държанието ѝ остана завалено от Евгени. Ергенът съвсем не показва страстите си, въпреки в това време да твърди, че търси точно това. Речниковият ресурс на ергена, пишат критици на Евгени, не бил задоволителен. Други пък считат, че му липсвал опит с дамите, а поради това не можел да се държи отпуснато и съответно. 

Виж още: 5 известни сестри, които трансформират света 

" Елена, одобрявам те. Стойностна си. Моля те, не върви към този момент в такива падения като " Ергенът ". Нямаш потребност да си там. Гледах епизодите и съм възмутена от Евгени. Не ми хареса по какъв начин се държа с теб и щях да си потегли сама. Заслужаваш доста повече ", написа още една потребителка. 

Не липсват и сериозни отзиви за Елена. Други почитатели на шоуто пишат, че за тях Елена е подправен човек, нервира ги също честото потребление на чуждици и британски думи, замествайки същите на български език. 

Виж още: " Справям се с любовта и работата ": Мария Бакалова и Валери разясняват връзката си

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР