Матрицата - един от емблематичните за цяло поколение филми от

...
Матрицата - един от емблематичните за цяло поколение филми от
Коментари Харесай

"Матрицата" се завръща с четвърти филм

Матрицата " - един от емблематичните за цяло потомство филми от края на 90-те години, ще има продължение с присъединяване на Киану Рийвс и Кери-Ан Мос.

Сценарист, режисьор и продуцент на четвъртия филм от сагата за хакера Нео е Лана Уашовски. Преди да смени пола си тя се споделяше Лоурънс Уашовски и сътвори " Матрицата " с брат си Андрю (днес Лили Уашовски).

Сега тя споделя, че посреща с наслада завръщането на историята на огромния екран, тъй като доста от концепциите, които засягаше преди 20 години, " са още по-релевантни през днешния ден ".

Новината за третото продължение бе оповестена от Тоби Емерик, президент на " Уорнър брос пикчърс ". " Вълнението ни е безпределно ", разяснява той. " Лана е истиски визионер - автентичен и неповторим с творчеството си създател на филми - и сме разчувствани от това, че тя написа, режисира и продуцира тази нова глава. "

Заедно с първия филм продълженията " Матрицата: Презареждане " и " Матрицата: Революции " донесоха над 1.6 милиарда $ световен боксофис. Финалният филм бе и първият в историята, излязъл на екран в един и същи час по цялата планета.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР