Матриархът на семейство Келче има шеги, когато става дума за

...
Матриархът на семейство Келче има шеги, когато става дума за
Коментари Харесай

Майката на Травис Келс се забавляваше с този вирусен момент на Тейлър Суифт

Матриархът на семейство Келче има смешки, когато става дума за „ привидната “ другарка на сина й.

Дона Келс се забавляваше малко с всички спекулации, че нейният наследник, играчът на Канзас Сити Чийфс Травис Келс, се среща с поп суперзвездата Тейлър Суифт.

Суифт беше в къщата в неделя за втория следващ уикенд (този път с някои колеги-знаменитости), с цел да приветства за стегнатия край, когато тимът му се изправи против Ню Йорк Джетс.

ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси - 1 ОКТОМВРИ: Тейлър Суифт и Блейк Лайвли приветстват от трибуните по време на футболен мач от НФЛ сред Ню Йорк Джетс и Канзас Сити Чийфс на стадион MetLife на 1 октомври 2023 година в Изток Ръдърфорд, Ню Джърси. (Снимка от Kevin Sabitus/Getty Images) ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси – 1 ОКТОМВРИ: Тейлър Суифт и Блейк Лайвли приветстват от трибуните по време на футболен мач от НФЛ сред Ню Йорк Джетс и Канзас Сити Чийфс на стадион MetLife на 1 октомври 2023 година в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси. (Снимка от Кевин Сабитус/Гети изображения) Кевин Сабитус/Гети изображения

Последният път, когато певицата участва на мач, тя беше забелязана да яде това, което един почитател разказва като пилешки нежни, кетчуп и „ видимо ранчо “. Това рисково изложение – както при множеството неща, свързани с Kelce и Swift – стана нещо, дотолкоз, че Heinz разгласи, че ще пусне лимитирано издание на сос „ Ketchup and Seemingly Ranch “.

И явно мама Келче е видяла цялата блъсканица.

С двама сина в лигата, Дона Келси попадна в двоен удар с глава в неделя и разгласява фотография на себе си във Филаделфия на мача на другия си наследник, играча на Ийгълс Джейсън Келс, който излиза на Линкълн Файненшъл Фийлд с артиста Кевин Майлс, който играе Джейк от State Farm и се появява в реклама на State Farm с братята Kelce.

Тя озаглави фотографията „ Няма „ видимо ранчо “ разполагаем в Линк “ в историите си в Instagram със стрелка, сочеща към кетчупа в чинията на Майлс.

В момента това е безусловно развлечение и игри за Травис Келс и Суифт, които не са удостоверили публично, че се срещат.

Но това явно е послужило единствено за предизвикателство на интерес: успеха на Chiefs с 23-20 в неделя над Jets притегли почти 27 милиона фенове, което го направи най-гледаното неделно шоу след Super Bowl през февруари.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР