Матраци НАНИ се представят на специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2019 в

...
Матраци НАНИ се представят на специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2019 в
Коментари Харесай

Експертите в продуктите за сън - матраци НАНИ ви канят на ТЕХНОМЕБЕЛ 2019

Матраци НАНИ се показват на профилираното ревю ТЕХНОМЕБЕЛ 2019 в Експо център София с впечатляващ щанд, където са изложени обичаните на множеството българи матраци. С присъединяване си компанията отбелязва и 15-годишното си наличие на пазара . Заложила на съществено разширение на индустриалния си потенциал, компанията се стреми да усили оборота си за 2019 година с над 25%, достигайки 90 млн. лева Само за последните 5 години е направена вложения за 41 млн. лева, което е ясна поръчка за пазарно водачество.

Матраци НAНИ разполагат с мощна комерсиална инфраструктура - 11 лични склада покриват територията на страната, което разрешава експресна реакция при поръчка от клиенти. Експертите на НАНИ селектират висококачествени материали от лично произвеждане и високотехнологични разработки, а дружно с изключителния си дизайн продуктите обезпечават спокоен и здравословен сън. Компанията е водеща в производството на качествена полиуретанова пяна и пружинни системи.

Иновативната серия НАНИ СИРЕНА е ясно позиционирана към хората, които търсят отличен матрак на допустима цена - HIGH ELASTIC FOAM с висока компактност в сърцевината подсигурява съвършена точково - еластична опора на тялото. За оптимално напасване и отмерено систематизиране на тежестта към матрака се грижи обемният пласт от термоактивна MEMORY FOAM. Красив капитониран калъф приключва модела. Делимият цип улеснява поддържането на съвършена непорочност. Сребърните влакна, втъкани в текстила SILVER ACTIVE PRO, отделят сребърни йони, а капсулите ALOE VERA придават спа резултат.
 Снимка 414486
Източник:

Серията НАНИ КАСПИЯ е водеща в сегмента на еднолицевите матраци, които имат сериозен дял на българския пазар. При тази серия към здравината на вградената железна рамка и OSB плоскостта е добавена и ортопедичността и мултизоналността на POCKET SPRING, както и ергономичността на влияещата се от температурата MEMORY FOAM. Опората е мултизонална и разпределя отмерено тежестта на тялото по цялата повърхност. Осигурява комфорт при лежане, като поддържа съвършено тялото в раменете, талията и таза. ADAPTIV текстилът приспособява температурата на повърхността към тялото и е оптимално решение за еднолицев матрак. НАНИ КАСПИЯ е за традиционалисти с усет към новите технологии.

А една от обичаните на хотелиерите серия НАНИ ТИРЕНА е измежду най-продаваните на пазара. НАНИ ТИРЕНА е матрак, съчетаващ ортопедичните достолепия на вътрешност с висока компактност от PENO ELASTIC FOAM, затворена в прошит калъф от обемен пласт антиалергични силиконизирани нишки, POLIFLEX и POMEROL мек текстил с огромна издръжливост. Структурата е отворена и способства прекосяването на въздух в дълбочина. Това подсигурява неналичието на среда за развиване на бактерии и микроорганизми. Еластичността и възприятието за мекост оферират добър физически комфорт при лежане, поддържайки съвършено тялото в раменете, талията и таза. Практически и експлоатационно НАНИ ТИРЕНА е матрак, оптимално доближаващ се до моделите от висок клас.

Матраци НАНИ вземат участие в ревю ТЕХНОМЕБЕЛ 2019 в интервала 26 до 30 март в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР - София. На щанда си в зала 4 марката демонстрира модели от новата КОЛЕКЦИЯ НАНИ 2019.

Всички гости ще имат опцията да прегледат и да изпитат най-новите постижения на специалистите в продуктите за сън.
 Снимка 414489
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР