Матия Настасич е виждал както добри, така и лоши времена

...
Матия Настасич е виждал както добри, така и лоши времена
Коментари Харесай

Една победа в последните осем мача не тревожи играч на Шалке

Матия Настасич е виждал както положителни, по този начин и неприятни времена по време на престоя си в Шалке 04. През сезон 2017/2018 “кралскосините” приключиха втори в крайното класиране на Бундеслигата и играха в Шампионска лига, а единствено годиниа по-късно финишираха единствено на две мест над зоната на изпадащите. Към момента Настасич и останалите играчи от Гелзенкирхен са шести, само че в последните си осем мача имат единствено една победа, което съгласно него не е мотив за терзание.

“Лично аз не намирам това за проблем. Подобни моменти не са нещо ненормално, всеки тим минава през такива интервали. Важно е по какъв начин ще реагираме на ситуацията”, съобщи сръбският централен бранител пред Kicker. Настасич играе за Шалке от 2015 година насам, а преди този момент във визитката му личат имената на Фиорентина и Манчестър Сити.

“Имахме нещастието да бъдем застигнати от много травми и е мъчно да сменяем изчезналите играчи. Ситуацията ще се усъвършенства и ще имаме по-добри резултати, тъй като сме единни”, добави Настасич.

През уикенда Шалке 04 отстъпи с 0:5 на Република България (Лайпциг). Бундеслига 23 кръг, събота 22 февруари  Шалке 04 0:5краен резулат  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР