Матиас Меси, по-големият брат на футболната звезда Лионел Меси, беше

...
Матиас Меси, по-големият брат на футболната звезда Лионел Меси, беше
Коментари Харесай

Осъдиха брата на футболната звезда Меси!

Матиас Меси, по-големият брат на футболната звезда Лионел Меси, беше наказан на 2,5 години затвор. Той обаче няма да влиза зад решетките, откакто реализира съглашение с прокуратурата и ще постави публично потребен труд.

Матиас Меси беше наказан за владеене на нелегално оръжие, което беше намерено при претършуване на окървавената му лодка. Обискът беше изработен, откакто 35-годишният брат на футболната звезда катастрофира във водите на река Парана – втората по-големина река в Южна Америка. Неговите юристи отхвърлят, че оръжението е негова благосъстоятелност.

При случая Матиас получи фрактура на челюстта и други пострадвания. Според юристите на семейство Меси, по-големият брат на аржентинския национал е блъснал плитчина с лодката си, което е предизвикало злополуката и по този начин е получил травмите.

Това не е първото нарушение на Матиас Меси, обвързвано с нарушаване на законите за владеене на оръжие. През 2015 година нерегистриран револвер беше открит в колата му. През 2008 година пък той беше задържан със заредено оръжие на кръста.

Матиас Меси е междинният брат във семейството. Най-голям е 38-годишният Родриго, а Лионел е минимален. Те имат и 31-годишна сестра Мария.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР