Материалите напомнят за основните принципи на киберзащитаПлакати със съвети за

...
Материалите напомнят за основните принципи на киберзащитаПлакати със съвети за
Коментари Харесай

Слагат плакати за киберсигурност в метрото

Материалите припомнят за главните правила на киберзащита

Плакати със препоръки за онлайн сигурност ще посрещнат пътуващите с метрото
(снимка: Метрополитен София)

В изискванията на пандемия от COVID-19, когато цифровите връзки са водещо средство за връзка, за отдалечена работа, онлайн извършване на покупки и образование, е нужна засилена отбрана против злоупотребата с персоналната, служебна и финансова информация, обявиха от Държавна организация „ Електронно ръководство ” .

ДАЕУ и Столична община ще популяризират на обществени места препоръки и положителни практики за онлайн сигурност. Инициативата е подкрепена и от Европейската полицейска работа (Eвропол), която неотдавна също показа насоки за отговорно онлайн държание на жителите и бизнеса в изискванията на световната пандемия от ковид.
още по тематиката
Информационните материали припомнят за главните правила на кибер отбрана, които би трябвало да се съблюдават при виртуалното другарство с акцент върху особеностите при отдалечена работа.

Кампанията обгръща главните метро спирки в София, на които ще бъдат ситуирани плакати в човешки растеж на разнообразни тематики, например отбрана на персоналната информация, известни легенди за кибер заканите, съществени правила и правила за рационално прилагане на Интернет и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР