Матео Месина Денаро, най-търсеният от 25 г. италиански мафиот, се

...
Матео Месина Денаро, най-търсеният от 25 г. италиански мафиот, се
Коментари Харесай

„Еспресо”: Кръстникът на италианската мафия си е променил лицето в България

Матео Месина Денаро, най-търсеният от 25 година италиански мафиот, се е подложил на пластична интервенция в България, променяйки лицето и пръстовите си отпечатъци. Така твърди в екслузивно следствие в новия си брой италианският седмичник „ Еспресо”. Списанието разгласява описа на суперсвидетел на италианските управляващи, който се срещал с кръстника на Коза ностра.
„ Запознах се с него на пристанището на Палермо, а по-късно се видяхме и в Тоскана, където е под протекцията на хора от Ндрангета (калабрийската мафия – бел.а.)”, твърди очевидецът на управляващите, чието същинско име не се разкрива. Става въпрос за тосканец с проблеми с правораздаването, който почнал да сътрудничи с полицията.
Смята се, че Матео Месина Денаро е босът на босовете, или Кръстникът на Коза ностра, откогато беше задържан Бернардо Провенцано, който умря през 2016 година
Малцина са тези, които са виждали родения в Кастелветрано, до град Трапани в Сицилия, Матео Месина Денаро. Един от тях е точно тосканецът, чийто роман разгласява "Еспресо ". Според очевидеца Денаро е прочут с прозвището Чичото. Тосканецът видял Кръстника за пръв път през 2005 година Той го разказва като набит на растеж, с мрачен загар, с тъмни коси, зализани обратно, и с тъмни очила. След като полицията демонстрира на очевидеца изображение на Денаро отпреди години, очевидецът дава отговор, че лицето на Денаро е много друго от него. Казва, че физиономията на боса е много изменена – "носът е друг, по-удължен е от този на изображението ".
Свидетелят споделя на полицията за съществуването на мрежа от съучастници за укриването на Денаро. Според описа мафиотът преместил доста от икономическите си инетереси в Тоскана, където постоянно преспивал до Пиза. Там обитавал и със съучастничеството на калабрийската, а освен на сицилианската мафия. Денаро имал здравословни проблеми и бил лекуван няколко пъти в тосканска клиника, където бил подлаган на диализа. Според очевидеца Денаро употребил услугите и на задгранични клиники, само че освен да се лекува. "Преправи си лицето и пръстовите отпечатъци в България ", добавя сътрудникът на управляващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР