Матео Гендузи заяви, че малко хора са били наясно със

...
Матео Гендузи заяви, че малко хора са били наясно със
Коментари Харесай

Гендузи: Изненадан съм, че всичко върви толкова добре

Матео Гендузи съобщи, че малко хора са били наясно със същестуването му преди да дойде в Арсенал предишното лято. Той се е изненадал, какъв брой бързо е съумял да си завоюва титулярно място в тима. 19-годишният французин бе притеглен през юли от Лориен, който се състезава в Лига 2 и бързо се трансформира в любим на мениджъра Унай Емери, записвайки 33 мача във всички надпревари.

"Малко съм сюрпризиран, че всичко върви толкоз добре. Получих късмет по време на предсезонното турне и се възползвах, демонстрирах, че мога да бъда част от този отбор. Да бъдем почтени, с изключение на играчите тук, които идват от френските лиги, никой в никакъв случай не бе чувал за мен ", съобщи Матео Гендузи за "Evening Standard ".

PSG would like to sign Matteo Guendouzi. Arsenal have slapped a £60million asking price on him.

Would you sell for £60m? #afc pic.twitter.com/qniTZim9Gg
— Fresh Arsenal (@Fresh_Arsenal) February 18, 2019
Никой различен младеж не е изиграл повече минути във Висшата лига този сезон, а Гендузи благодари на Емери, че е имал религия в него толкоз рано в кариерата му в Арсенал.

"Дължа му доста, тъй като той ми се довери през цялото време. Да се даде толкоз доста време за игра на 19-годишен в Арсенал е необичайност ", добави Гендузи. Арсенал приема БАТЕ Борисов в четвъртък в среща реванш от 1/16-финалите на Лига Европа, а в първата среща беларусите завоюваха с 1:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР