Матео Беретини и Айла Томлянович бяха една от най-харизматичните и

...
Матео Беретини и Айла Томлянович бяха една от най-харизматичните и
Коментари Харесай

Медиите в Италия: Беретини е започнал връзка с бившата съпруга на известен футболист

Матео Беретини и Айла Томлянович бяха една от най-харизматичните и обичани двойки в тениса, като моменти от връзката им бяха излъчени и в най-новия сериал на Netflix, отдаден на тениса - Break Point. През пролетта на предходната година обаче стана ясно, че двамата са взели решение да прекратят връзката си, като аргументите за този процес на събитията не са били коментирани от нито една от двете страни.

От известно време обаче в италианските медии се твърди, че тенисистът е почнал връзка с 36-годишния модел Мелиса Сата, която се изявява още като телевизионна водеща и актриса, известна в Италия с ролята си в сатиричния сериал Striscia la notizia. Името на италианката нашумя главно около годежа ѝ с някогашния футболист на Милан и Барселона - Кевин-Принс Боатенг. Началото на тяхната връзка бе оповестено през 2011-а, като скоро по-късно двамата се сгодиха. През април 2014-а се роди и техният наследник Мадокс, само че 6 години по-късно двойката разгласи своя бракоразвод в обществените мрежи.

Спекулациите към възможна сантиментална връзка сред Беретини и Сата са подбудени от това, че двамата бяха засечени дружно на баскетболен мач от Евролигата с присъединяване на Олимпия Милано. Впоследствие двамата прекараха вечерта дружно, като медиите в Италия настояват, че Матео и Мелиса са били в доста интимни връзки. 

Към момента обаче това са единствено спекулации и липсва публично удостоверение.

Matteo Berrettini seems to have a new girlfriend: her name is Melissa Satta, a 36-year-old Italian model! They were spotted together in Milan ❤️
— Luigi Gatto (@gigicat7_)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР