Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за войната за

...
Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за войната за
Коментари Харесай

Проф. Витанов изневери на себе си в коментар за войната в Украйна и ... - Топ новини

Математикът проф. Николай Витанов даде къса информация за войната за 2 ноември, предава БЛИЦ. Ето какво написа той в персоналния си фейсбук профил:

Кратка информация за войната за 02ноември 2022 година

Българската политика си я гледате. Тупа са топката, с вяра за вразумяване. Най никой обаче май не му се желае да гори, управлявайки социално-икономическия бъркоч през зимата.

Образно казано, Франкенщайн ще има проблеми, да съшие нещо. Другият вид – и той е радостен. Служебно държавно управление и след това избори и повече от същото.

В последното си телевизионно изявление споделих, че до момента в който за народа брането на гъби е по-важно от положението на политическата система и политическия режим, нещата ще са по този начин. Гледаме

Сега за войната.

Днес няма да е Сун Дзъ, че някои юрдечета почнаха доста да подскачат, че непрестанно го изтъквам. Днес имам мотив да изтъквам …. Ото декор Бисмарк (че кого другиго). Та той е споделил

…Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов….

И още

….Само истината, само че не цялата истина….

Така, подготвени сме за трите фрази за през днешния ден

Изречение номер 1: От 50 ракети украинците свалили 44, останалите 6 блъснали 18 цели в 10 разнообразни обитаеми места – постоянно съм казвал, че украинската агитация е цялостна с аматьорщина – сами решавайте дали съм прав (и не забравяйте Бисмарк)

Изречение номер 2: До възобновяването на подробните мнения остават 9 дни

Изречение номер 3: Долу цензурата. Да живее свободата на словото.

Така добре ли е? Знаете – осведомителната поле ви е отстъпено за още 9 дни. Бийте моето едно изречение със смислени разбори.

Смажете с разбор мен, Сун Дзъ, Бисмарк и другите, които ви изтъквам. Не забравяйте – ние със Сун Дзъ мислим, че украинските юруши ще свършат с огромни загуби и без основни придобивки.

Не забравяйте, какво съм споделил – украинските юруши ще бъдат оценени, когато забележим по какъв начин украинската войска ще се оправи с 30-те нови съветски дивизии.

До 8 ноември има 6 дни, системата „ Ткаракан “ изтощи украинските запаси (както ви беше прогнозирано) и огромният напред надали ще може да тръгне в точния момент. Гледаме. След 9 дни – връщат се подробните разбори. Тъй, че действайте до момента в който Витанов написа единствено по 1 изречение дневно.

Нататък по нашите си тематики

Политологията –(Ден 41) караме нататък с тоталитарния политически режим.

Какво още имаме при тоталитарния политически режим. Официалната идеология е една и плурализъм няма. Ами няма – разрешава си Витанов да има лично мнение за войната в Украйна, което е друго от украинската агитация и хоп, нахвърлят му се фактчекерчета да му приказват, че нямало украински загуби и да му цитират „ самостоятелни украински уеб сайтове “ и хоп, нахвърлят му се българчета да го цензурират. Тоталитарни рефлекси, споделя политологията. Но да караме нататък.

При тоталитарния режим имаме концентрация на държавната власт към диктатора и неговото обграждане. Тоест, триумфът на тоталитарния режим мощно зависи от това кой е диктаторът и какви хора има към него.

Ако са умели, диктатурата може да продължи десетки години. Защото репресивните държавни органи при диктатурата не подлежат на публичен надзор. Контрол има – от страна на диктатора и някои хора към него. И толкова.

При диктатурата гражданско общество няма. Дали това е добре или зле – зависи от развитостта на обществото, в което работи диктаторския политически режим.

Ако е много развито, неналичието на гражсднаско общество може и да се отрази много зле на някои публични параметри. И най-после, при диктатурата, дисктаторът реализира държавната власт по свое убеждение, на своя глава национално болшинство, национални малцинства и други такива.

Така, това са характерностите на диктатурата. Как се осъществят тези характерности на процедура – ще си приказваме на следващия ден. Ще кажете за какво изследвам толкоз диктатурата.

Защото, според закона за единение и битка на противоположностите( не забравяйте, че съм учил в Германия и главата ми е натъпкана с Хегел и с още един богат фабрикантин, да не му споделям името, че някои по този начин ще подскочат, че ще пробият тавана) демокрацията допуска тирания. Ама по какъв начин така? Е, някой ден може и да ви напиша нещо по въпроса, тръгвайки от правилото на поробването на флуктуациите от бавните промени.

Следват мисли от софийския полумрак.

ВИТАНОВ, ПОПУЛАЦИОННА ДИНАМИКА И НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, 2005 ГОДИНА (ден 6 )

… Като изключим част от заплахите, свързани с околната среда, главната част от рисковете и заканите за хората и виталната им среда са свързани с други хора…

Цитирам, бе, изтъквам проклетника Витанов от горната брошура.

Ще кажете, човек за индивида е вЛък. Оставям ви да си мислите до каква степен това е по този начин, само че има случаи когато една група хора се трансформират във вЛъци във връзка с друга група хора.

Ама за какво хората основават рискове и закани за други хора? Ами, хората движант публични процеси. Разни хора, всякакви ползи.

Значи, какви са тез процеси, зависи от това, какво мислят хората, които ги движат и какви ползи имат. И още – зависи и от това, какъв брой са тези хора. Я да изтъквам един 100-годишен дъртак (още е жив, споделил го е през 2002 година във връзка на атентатите от 11 септември 2011 г)

…В продължение на десетилетие демокрациите една след друга падаха жертва на илюзията, че опасността от чужбина всъщност е изчезнала; че заплахите, в случай че въобще съществуват, са на първо място психически или социологически по своята същност….

Та по този начин, обществените процеси, движени от ползите на групи хора, могат да основат материални закани и рискове за други групи от хора.

Тоест да влошат сигурността на други групи от хора. И в случай че тая група от хора е нацията, хоп, появяват се проблеми за националната сигурност. Срещу коита би трябвало да се подхващат дейности, а не да се пее песента

…..Луната спи-и-и-и, миграцията си върви-и-и-и-и, Луната продължава да спи-и-и-и…

Защото в случай че се спи по въпроси значими за националната сигурност, линията на развиването ви води до една друга ария, в която се пее

….Бу-у-ум, шака-лак….

Хайде стига за през днешния ден от книжката. Утре отново.

Както виждате, изцяло вярно, през 2005 година, Витанов беше натирен да си търси финансиране за тези си проучвания по чужбина, те по никакъв начин не са значими и той единствено ядеше националните пари.

Е, като разследване от това, през днешния ден никой не може да каже, че Витанов е ял национални пари, тъй като финансирането му беше спряно. Напротив той ви споделя, да си търсите резултатите там, където сте давали парите.

Натирването имаше резултат – Витанов изучи разбора на данни при класиците в чужбина и стигна до топ 2% на най-хубавите учени на Станфордския университет.

Проблемите пред националната ни сигурност порастват и ще порастват, а те разработките на Витанов си се ценят и разгласяват на Запад, вие не се тормозете. Притеснявайте се за заплахите и заканите, които могат да ви бъдат основани от по-големи или по-малки групи от хора.

Това следва да ви е кахърът, а не заниманията на Витанов с математически теории, свързани с войната, миграцията и така нататък.

Това е за през днешния ден. Желая здраве и триумфи. И дано вирусът и войната стоят надалеч от вас

Кратка информация за войната за 02ноември 2022 г.Българската политика си я гледате. Тупа са топката, с вяра за…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР