Математикът Николай Витанов с актуална информация около ситуацията с коронавируса

...
Математикът Николай Витанов с актуална информация около ситуацията с коронавируса
Коментари Харесай

Николай Витанов: Виждате, че няма чудовищни бройки заболели, няма препълнени болници и бизнесите не са затворени

Математикът Николай Витанов с настояща информация към обстановката с ковид у нас

Следващият район, който се чака да си смени цвета е район 3 (този към Варна). Той е най-слабо засегнатият от всички райони, само че се чака на следващия ден сутринта към този момент да е минал от зелената в жълтата зона. Според математикът от Българска академия на науките триседмичният интервал на власт на Омикрон стартира.

Заразата е публикувана неравномерно из страната, в някои области - огромните градове и Западна България пожарът гори мощно, само че в по-малки области не е по този начин.

Това пречи на появяването на суперпожар.

"Пак да напиша, че сякаш не се схваща. Ако беше останал остарелия проект, в този момент всичко трябваше да е затворено и пред Народното събрание щеше да има 100 000 -ни манифестации, че страната е затворена, а лечебните заведения са полупразни ".

"Страната не е затворена, ограничаващи ограничения има, където се постанова. Ограничителните ограничения, където ги има, ще почнат да имат резултат от началото на идната седмица. Няма да бъдат достигнати чудовищните стойности на болни, предсказани ви от други анализатори. Този път ограниченията са като удар с рапира - удрят тъкмо там, където би трябвало и тъкмо в нужния миг. Целите са ясни - запазване на здравето, незадръстване на лечебните заведения, неналагане на цялостен локдаун.

Виждате, че няма чудовищни бройки болни, няма претъпкани лечебни заведения и бизнесите не са затворени, както е в други европейски страни. Въпросът е да издържим по този начин 3 седмици, за което е нужна и малко помощ от вас, в смисъл да пазите себе си, колкото можете, а не с блеснали очи да си играете на съветска рулетка с вируса ", написа Витанов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР