Математическата гимназия в стана първото училище, в което ученик даде

...
Математическата гимназия в стана първото училище, в което ученик даде
Коментари Харесай

Математическата гимназия в Русе след регистрирания ученик с COVID-19

Математическата гимназия в стана първото учебно заведение, в което възпитаник даде позитивна проба за. От през днешния ден целият му клас минава на отдалечена форма на образование, а в гимназията стартира цялостна стерилизация.
„ Имаме открит логаритъм за деяние, който е направен още преди началото на образователната година. Вчера получихме и наставление от РЗИ, което в допълнение оказва помощ за взимането на ограничения. Цялата паралелка на открития с позитивна проба възпитаник е сложена под карантина ”, успокоява шефът на математическата гимназия в Русе – Галина Бобева пред Нова тв.
 Ръст на новите случаи на ковид, само че без смяна в % позитивни проби у нас Ръст на новите случаи на ковид, само че без смяна в % позитивни проби у нас
Броят на доказаните случаи на ковид в България се усили като безусловно число, само че не и като %. За деня откритите случаи...
Тя прибавя, че ученикът е бил в контакт единствено с класния си началник. Учителят е бил с защитна маска, а резултатът от направения му PCR тест е негативен.
„ Има и още 4 възпитаници, които се намират под карантина, тъй като са били в контакт със инфектирания отвън границите на учебното заведение ”, прибавя Бобева.
Директорът изясни, че РЗИ е институцията, която прави преценка по какъв начин да реагира на обстановката. На изолираните възпитаници не е изработен PCR тест, сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР