Мат Таргет отбеляза гол в 94-ата минута, за да донесе

...
Мат Таргет отбеляза гол в 94-ата минута, за да донесе
Коментари Харесай

Обрат и драматична победа на Астън Вила

Мат Таргет означи гол в 94-ата минута, с цел да донесе успеха на Астън Вила с 2:1 против Брайтън. На " Вила Парк " домакините стигнаха до цялостен поврат, откакто противникът им поведе в 21-ата минута с попадение на Адам Уебстър. В края на първото полувреме Джак Грийлиш съумя да изравни.

Резултатът бе отличен подарък за мениджъра на Вила Дийн Смит, който отпразнува една година отпред на клуба. Победата изкачи отбора от Бирмингам на 11-о място, а Брайтън е на точка над зоната на изпадащите.

Отборът на Греъм Потър стартира чудесно и сътвори няколко благоприятни условия за гол преди да открие резултата. Центриране на Грос от фаул бе засечено с глава от Уебстър за 0:1. Попадение на домакините бе анулирано след разглеждане с ВАР, а Аарън Мой получи втори жълт картон в 35-ата минута, което остави Брайтън с 10 индивида.

Aston Villa scored in stoppage time at the end of both halves as Jack Grealish inspired them to a victory against 10-man Brighton at Villa Park.

More: https://t.co/e1TSWoQjew pic.twitter.com/UxMpWSyRe4
— BBC Sport (@BBCSport) October 19, 2019
Численото предимство разреши на Вила да вземе самодейността, а в основата на обрата бе Грийлиш. Халфът изравни секунди преди почивката след центриране на Жилбер. Грийлиш асистира и за победния гол в самия завършек на срещата, когато изведе Таргет.

АСТЪН ВИЛА - БРАЙТЪН 2:1
0:1 - Уебстър (6)
1:1 - Грийлиш (45)
2:1 - Таргет (94)

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 9 кръг, събота 19 октомври  Астън Вила 2:1краен резулат  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР