Мат Митрион успя да победи Фьодор Емеляненко в Bellator на

...
Мат Митрион успя да победи Фьодор Емеляненко в Bellator на
Коментари Харесай

Митрион иска втори двубой срещу Фьодор в Москва


Мат Митрион съумя да победи Фьодор Емеляненко в Bellator на 24 юни 2017 година. Сега американецът разгласи, че той няма нищо срещу да даде втори късмет на “Последния император”, който да се организира на негова територия в Русия.

Още през юни 2017 година Митрион посрещна Емеляненко в клетката на една от най-известните ММА организации в света. Битката им приключи за една минута и 14 секунди. Двамата състезатели в тежка категория съумяха да се повалят с тежки удари, само че Фьодор не съумя да се изправи задоволително бързо, а Митрион довърши започнатото на земята и завоюва успеха.

Последното излизане на Митрион в клетката продължи единствено 15 секунди. Резултатът бе, че дуелът бе разгласен за " Не състоял се”. Митрион инцидентно нанесе ритник, който удари неговия конкурент Сергей Харитонов в слабините. След срещата Мат съобщи пред кореспонденти, че би желал да се бие още веднъж с “Императора”.

“Ако най-великият войник за всички времена желае да се бие с мен още веднъж, аз ще се съглася. Когато пожелае.. Ако желае да се бие с мен в родната си Русия, също съм склонен. За мен ще бъде чест да се изправя против него в Москва. Би било необикновено!” сподели Мат Митрион.

И двамата мъже не съумяха да се класират за пердах за купата в тежка категория на Bellator. Райън Бейдър победи Митрион посредством единомислещо решение и разгроми Емелианенко с нокаут във финалите на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР