Мат Лауър Американският телевизионен канал Ен Би Си нюз уволни

...
Мат Лауър Американският телевизионен канал Ен Би Си нюз уволни
Коментари Харесай

Ен Би Си нюз уволни водещ на популярно предаване за непристойно поведение


Мат Лауър

Американският ефирен канал Ен Би Си нюз уволни известния водещ на предаването си " Днес " (Today) Мат Лауър след получен сигнал от сътрудник за непочтено полово държание на работното място, съобщи малкия екран, представена от Ройтерс и ДПА.

" Макар за над 20-те години, от които е в Ен Би Си нюз, това да е първото недоволство от държанието му, ни бе обещано и съображение да считаме, че е допустимо да не става дума за индивидуален случай ", уточни в изказване ръководителят на Ен Би Си нюз Андрю Лак.

Засега представител на наранена страна не е открит за коментар.

В малко изявление по време на ефир другият водещ на " Днес " Ал Рокър призна за уволнението. " За страдание научихме новините за човек, който от 30 години е наш другар, и всички се опитваме да ги превъзмогнем. "

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реагира на новината, като написа в Туитър: " Леле, Мат Лауър преди малко бе уволнен от Ен Би Си за непочтено полово държание на работното място. Но по кое време висшите ръководите на Ен Би Си и Комкаст ще бъдат уволнени за стартиране на толкоз доста подправени вести. Проверете предишното на Анди Лак ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР