Маститата американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши по

...
Маститата американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши по
Коментари Харесай

Адвокатката на Суши: Засега не планираме граждански иск

Маститата американска адвокатка Глория Олред, която пази Джени Суши по делото за полово посягане от страна на българския боксьор Кубрат Пулев разгласи, че към този момент не се възнамерява цивилен иск по този проблем. Но може би основната дума в тази ситуация е "засега ".

"Имаха няколко варианти - да му лишават лиценза, да му вземат за Калифорния, да му наложат санкция или да го санкционират по различен метод. Не сме желали никакви суми, това са лъжливи истории. Нямаме подобен проект към този миг, не сме подали и престъпно недоволство в прокуратурата ", съобщи Олред пред NOVA и разкри претекстовете на клиентката си.

"Това, което Джени направи, е доста значимо, освен за нея. Тя прави това, с цел да отбрани и други жени-репортерки. Сега той е предизвестен от комисията, че в случай че направи това на някой различен, ще загубиш лиценза си вечно в Калифорния. И това е, единствено тъй като Джени имаше това видео. Ако го нямаше, надали някой щеше да ѝ повярва ", показа още юристката.

Тя се изсмя на защитната теза на българина, че е работил по този метод поради положението си след дуела с Богдан Дину и множеството удари, които е понесъл.

"Ако той предлага това като опрощение, че е бил ударен по време на мач, това значи ли, че след това всеки, който е бил ударен по време на мач, би трябвало да целува репортерките по устните, тъй като е бил ударен по главата. Това е безумно и също така е отвън закона. "

"Това е съществено - не е единствено тормоз, само че и възмездие, тъй като се е оплакала. И по-късно се пробваха да я унижат с това, което е направила в различен миг от живота ѝ. Всичко това е без значение за обстоятелството, че я е целунал и сграбчил. Това е закононарушение, това е полов тормоз ", съобщи Глория Олред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР