Масовото участие в тези избори е най-сигурният начин за неутрализиране

...
Масовото участие в тези избори е най-сигурният начин за неутрализиране
Коментари Харесай

Президентът Радев: Нуждаем се от демократична България

Масовото присъединяване в тези избори е най-сигурният метод за обезвреждане на всеки опит за доминиране на корпоративен, следен и платен избор. 

Нашето бъдеще, нашата независимост, сигурност и благополучие ще зависят от хората и концепциите, които през днешния ден поддържаме с гласа си. Това съобщи президентът Румен Радев, след гласоподава в изборите за български представители в Европейския парламент.

Президентът изрази вяра изборната интензивност да е висока и прикани всички българи да гласоподават и да не оставят различен да взема решение тяхното бъдеще.

„ Изборите за Европейски парламент са не по-малко значими от националните избори, тъй като Европа и България се намират на кръстопът. Нуждаем се от единна, мощна и солидарна Европа, която да взема навременни решения в полза на своите жители “, съобщи Румен Радев. 

Президентът добави, че се нуждаем и от демократична България – „ мощна с господство на закона и свободата на словото, с успеваемостта на своите институции и обучение, с предприемчивостта, концепциите и гения на своите жители “. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР