Масовото недоволство на затворници, излежаващи присъди в общежитието в Казичене,

...
Масовото недоволство на затворници, излежаващи присъди в общежитието в Казичене,
Коментари Харесай

Бунт на затворници върна Андре Токев зад решетките

Масовото неодобрение на пандизчии, излежаващи присъди в общежитието в Казичене, е принудило управата на пандиза с лек режим да анулира работата отвън пандиза на фамозния кулинар Андре Токев.

Топ готвачът бе наведен в затворническото общежитие в Казичене преди седмица, откакто преди този момент прекара 14 дни в Централния софийски затвор, с цел да се приобщи към ситуацията зад решетките. Андре Токев излежава присъда от 10 месеца затвор, откакто предходната есен бе хванат да кара мъртво пийнал с раздрани гуми и единствено по джанти пикапа си на Околовръстното шосе в София. Кулинарят призна виновността си и подписа съглашение с прокуратурата, с цел да избегне по-тежка присъда.

Лишени от независимост, изтърпяващи наказванията си в Казичене, разкриха пред „ Уикенд “, че Андре Токев авансово е уредил престоя си зад решетките, уреждайки се на работа като готвач в ресторант отвън рамките на затворническото общежитие.

Това обаче е провокирало всеобщо неодобрение измежду останалите пандизчии, защото съгласно открития ред на нововъдворен пандизчия не се поставя да напуща рамките на пандиза. След като затворническата администрация в Казичене била бомбардирана от тъжби на редови пандизчии против привилегированото отношение по отношение на Андре Токев, началникът на пандиза бил заставен да анулира ежедневните „ работни “ излизания на 52-годишния кулинар.

Спрямо Андре Токев въпреки всичко е изработен компромис и той е назначен на работа в кухнята на затворническото общежитие в Казичене. Благодарение на работата си в кухнята, Токев ще излезе от пандиза през лятото, защото 2 дни труд зад решетките се броят за 3 излежани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР