Масовото изнасяне на руснаци, подлежащи на мобилизация, продължава с интензивни

...
Масовото изнасяне на руснаци, подлежащи на мобилизация, продължава с интензивни
Коментари Харесай

За родину! За Путина! Не, благодаря - руснаците бягат на талази - Свят

Масовото изнасяне на руснаци, подлежащи на готовност, продължава с интензивни темпове.

Снощи опашките от коли, чакащи да изоставен " съветския свят " и да влязат във " вражеска " Финландия, доближиха 50 километра дължина. Същото е и на границата сред Русия и Грузия. Там искащите да се спасят от оповестената от президента Путин " частична " готовност бяха толкоз доста, че на ГКПП-тата настана същински безпорядък. Подобна е картината и на пунктовете с Казахстан.

Възможностите за избавление от изплащането на фронта не са по никакъв начин доста. Прибалтийските републики и Полша не пускат руснаци. Същата мярка евентуално ще бъде подхваната и от Финландия, която сега позволява жители на РФ с издадени шенгенски визи. Затова съветските мъже, които не желаят да водят война, са принудени да изберат даже и екзотични дестинации за бягство като Беларус, чийто деспот Александър Лукашенко е правилен съдружник на Путин, и даже Монголия.



Днес на московското летище Внуково има големи опашки от хора, чакащи да заминат в чужбина. Почти всички " пътуващи " са млади мъже, които още не са прибрани от съветските военкомати.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР