Масово нощно каране организират мотористите от най-голямата мотоорганизация в България

...
Масово нощно каране организират мотористите от най-голямата мотоорганизация в България
Коментари Харесай

Мотористи почитат загиналите на пътя с нощно каране

Масово нощно каране провеждат мотористите от най-голямата мотоорганизация в България "Sofia Riders ". Събитието ще се организира на следващия ден, като задачата е да се почетат хората, починали по пътищата у нас.
Над 5000 мотористи ще се включат в тазгодишното издание, а към тях ще се причисли и един автомобил, ръководен не от кого да е, а от рали първенеца Крум Данчев. Той поддържа събитието с апел за по-голяма приемливост на пътя.
"Утре вечер пред Националния исторически музей в "Бояна " ще създадем за 4 поредна година всеобщото нощно каране в памет на починалите ни другари по републиканските пътища. Тази година изтеглихме събитието малко по-рано. Ще опитаме да приключим до 22:00 ч., с цел да не пречим на софиянци ", сподели Георги Янчев, който е един от уредниците на събитието.
Участниците в самодейността прибавиха още, че културата на каране се усъвършенства от ден на ден.
"Избрахме нощта, тъй като денем има доста трафик, на който не желаеме да пречим. А нощем е и по-мрачно, точно като мотива ни ", уточни Николай Богданов.
Крум Дончев посочи, че България е преди всичко по жертви по пътищата.
"Трябва да работим по предварителна защита на злополуките. Особено в идващите тежки метеорологични условия – дано да бъдем по-внимателни, с цел да предотвратим случаите ", заключи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР