Масово хората от Североизточна България се самоорганизираха и спасяват бедстващите

...
Масово хората от Североизточна България се самоорганизираха и спасяват бедстващите
Коментари Харесай

Цяла Североизточна България помага на бедстващите щъркели, само МОСВ и зелените се покриха


Масово хората от Североизточна България се самоорганизираха и избавят бедстващите щъркели. На фона на тези старания на елементарните българи ясно и изрично се видя цялостната абдикация на Министерство на околната среда и водите и добре финансираните зелени екологични организации. Нито един чиновник на Министерство на околната среда и водите не може да отговори на въпроса: с какво министерството, което харчи милиарди, оказа помощ на птиците и на хората, които ги избавят? С цялостна мощ това се отнася и за зелените екологични НПО-та, които просто нямат финансов интерес да оказват помощ на щъркелите. И те също като Министерство на околната среда и водите се скриха.

В последните 2 дни разнообразни хора и локални сдружения прибират и избавят щъркели от студа. Грижат се и хранят птиците със лични средства, просто от човешка добрина. Най-жалкото е, че структурите като Регионалните инспекторати към Министерство на околната среда и водите, чиято работа е да реагират при такива обстановки, безусловно се покриха и не подхващат никакви дейности. Напълно безполезни в тази рецесия се оказаха и зелените организации, които през това време си водят политически митинги на жълтите павета.

Този път дефинитивно се разкриха, че не са никакви зелени природозащитници, а елементарни рекетьори, които се интересуват само от пари и извършват поръчки на донорите и кукловодите си.

Крайно време е страната да ревизира и спре рекетьорско-корупционната им активност против развиването на стопанската система в цялата страна. И всички естествени и необвързани с тях медии да застанат дружно,за да покажат, че на лъжата краката са къси и да бъдат изхвърлени вечно от достъп до стопански и еко стратегии и дотъп до пари.

Какъв по прегледен образец от този с щъркелите би трябвало да се случи с цел да разбере цялото общество за какви действителни наглеци и рекетьори става дума!!!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР