Масово ходене на охраняем плаж ще се състои в бургаския

...
Масово ходене на охраняем плаж ще се състои в бургаския
Коментари Харесай

Масово ходене на охраняем плаж ще се състои в парк “Росенец“

Масово вървене на охранителен плаж ще се състои в бургаския парк “Росенец “ до първокласния почивен комплекс, обвързван с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Повод за самодейността е случаят, при който някогашният министър на правораздаването Христо Иванов и двама представители на партията „ Да, България “ не бяха позволени до морския браг от чиновници на НСО, които охраняват региона.

По суша и по море ще се придвижват хората до засипания с трошляк плаж в парк "Росенец ". Малката брегова линия се намира до парцела, в който постоянно обитава Ахмед Доган.

ВАП сезира Министерство на регионалното развитие, Министерство на околната среда и водите, МТ и ДНСК да ревизират градежите в "Аркутино " и парк "Росенец "

Десетки са поръчките за присъединяване, сподели Ивайло Мирчев от "Да, България ", който е измежду уредниците: "Със сигурност имаме удостоверение за най-малко 30 лодки, моторни яхти, джетове и каяци, 2-3 корабчета с по 25-30 индивида. Ще тръгнат от Бургас, Созопол, кой откъдето реши. Има стотици поръчки за коли. За рейсове знаем за проведени пътувания от младежките структури на Движение за права и свободи. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР