Масовият протест днес на служителите на „Булгартабак - Холдинг“, за

...
Масовият протест днес на служителите на „Булгартабак - Холдинг“, за
Коментари Харесай

Протестът на служителите на „Булгартабак - Холдинг“ помете фабриката за клевети на Иво Прокопиев и Христо Иванов

Масовият митинг през днешния ден на чиновниците на „ Булгартабак - Холдинг “, за който БЛИЦ осведоми, разруши на пух и прахуляк фабриката за клюки на задкулисието, чийто главатар - Иво Прокопиев и проваления правосъден министър Христо Иванов разпростряха през последните дни гневна акция, против компанията с умопомрачителните изказвания, че сдружението било контрабандист.



" Ние не сме контрабандисти. Нашето име е чисто. Казваме не на клеветите ", безапелационни са чиновниците на " Булгартабак ". Оттам припомниха също, че компанията заплаща милиарди под формата на налози и акцизи, като единствено за последната година цифрата е милиард и половина. Припомниха също, че сдружението е измежду основателите и участниците в акцията " Не на контрабандата ".



Протестиращите се бяха разделили на два лъчи. Единият стигна до централата на бутиковата партия на Христо Иванов, който пробвайки се да се измисли някакви оправдания, едвам бе опазен от служители на реда от гнева на протестиращите.



Другият лъч, на път за Народното събрание мина пред редакцията на " Капитал ". Там от един прозорец надзърташе брачната половинка на боса на фабриката за подправени вести Галя Прокопиева, която видя с очите си огромния афиш в ръцете на протестиращите „ Иво Прокопиев – крадецът вика „ Дръжте крадеца “.





В своя позиция от „ Булгартабак - Холдинг “ обявиха, че уредници и реализатори на тази акция са медиите, свързани с предприемача Иво Прокопиев и кръга „ Капитал “, както и неправителствени организации, получаващи финансиране от задгранични фондации.



" В Народното събрание връчваме петиция с формалната позиция на компанията страната да си влезе в ролята като страна и да се спре спекулацията по въпроса - е ли " БТ " контрабандист, или не е! ", обявиха протестиращите, които са решени твърдо да отстояват положителното име на " Булгартабак - Холдинг ". /БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР