Масовите протести срещу Националната стратегия на детето разгневиха премиера. Преди

...
Масовите протести срещу Националната стратегия на детето разгневиха премиера. Преди
Коментари Харесай

Борисов се ядоса: Няма Стратегия за детето!

Масовите митинги против Националната тактика на детето разгневиха премиера. Преди днешното съвещание на кабинета Бойко Борисов излезе пред репортерите и съобщи изрично, че документът е спрян и че всички интерпетации в обществените мрежи са неистина.
Да употребявам камерите, тъй като ненавиждам лъжите! Национална тактика за детето 2019-2030 няма, отсече министър председателят. После на няколко пъти повтори, че въпросният план е спрян и че всички изказвания, че деца " ще бъдат отнемани от родители и ще бъдат давани на двойки от третия пол " са неистини и операции.
Във Facebook се приготвят митинги против тази тактика. Такава тактика няма. Защо не престават да лъжат, не знам, продължи с гневния си звук Борисов.
В тактиката, когато мине през всички разисквания, изрично е ясно, че при естествените фамилии този въпрос, за лишаване на децата, не стои. Говорим за единични случаи, за които сме чували или сме ставали очевидци, обясни министър-председателят. Тази тактика ще бъде призната, едвам когато мине през всички разисквания. Спекулация е, че обществените ще минат, ще ти вземат детето и ще го дадат на друга брачна двойка от трети жанр или нещо сходно, примерно, съобщи Борисов.
Виждате, че има задоволително хора, които при афект протягат ръка на свои половинки и деца. Ако е имало предварителна защита, това да не се е случвало, акцентира министър председателят.
Вицепремиерът Томислав Дончев също се включи в тематиката и дефинира като спекулации информациите, че деца към този момент са отнемани непозволено от фамилиите им.
Борисов подреди на обществения министър Бисер Петков всяка заран, обед и вечер да излиза и да споделя, че такава тактика за детето няма.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР