Масови рекламни кампании ще се проведат в Албания, Ирак, Египет

...
Масови рекламни кампании ще се проведат в Албания, Ирак, Египет
Коментари Харесай

Министерството на вътрешните работи ще плаща на влиятелни хора да публикуват в TikTok, призовавайки мигрантите да не пресичат Ламанша

Масови рекламни акции ще се проведат в Албания, Ирак, Египет и Виетнам, като се възнамерява да бъдат въведени и в Турция и Индия, съгласно плана документи, забелязани от The Times.

Съобщава се, че късият лист от авторитетни персони, направен в Албания, включва рапър, двама комедианти, начин на живот блогъри, телевизионни персони и публицист на пътешествия, които са определени поради способността им да се харесат на млади мъже.

Вестникът сподели, че Министерството на вътрешните работи разполага с бюджет от към 30 000 паунда, с цел да заплати на албанските авторитетни лица - който ще бъде стеснен до 5 000 паунда на човек.

Бюджетът е бил 15 000 паунда ще заплаща на авторитетни лица в Египет и Виетнам, сподели The Times, добавяйки, че бюджетът за турски, иракски и индийски авторитетни лица към момента не е решен, само че общо £576 500 са утвърдени за петте страни.

Говорител на Министерството на вътрешните работи сподели пред Sky News: „ Котрабандистите на хора постоянно употребяват обществените медии, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР