Масова подкрепа за полицая, който защити баба Величка от Велико

...
Масова подкрепа за полицая, който защити баба Величка от Велико
Коментари Харесай

Българският Фейсбук завря от коментари в подкрепа на полицая, защитил баба Величка

Масова поддръжка за служителя на реда, който отбрани баба Величка от Велико Търново от шумните й съседи футболисти, се вижда във фейсбук от през вчерашния ден насам.

Припомняме, че през днешния ден пред камерата на бТВ старата жена показа, че е подложена на непрекъснат тормоз и предизвести, че поради това може даже да скочи през прозореца на жилището си. Клип с полицейска експанзия против футболисти от младежкия футболен тим на Етър провокира полемика в мрежата. От полицията оповестиха, че следва инспекция за дейностите на служителя на реда. Момчетата, които са вдигали звук, ще бъдат осъдени с общественополезен труд.

Ето и част от мненията от мрежата:

Иван Ганев: " Напълно поддържам служителя на реда и горката жена. да имаш шумни съседи идиоти е най-лошото неща на света. би трябвало да има доста огромни санкции и надзор. те напряко могат да ти унищожат живота такива кретени ".

Станимира Велева: " Всички служители на реда би трябвало да вземат образец от него!!!!!! Така би трябвало да се работи!!!!! Пълна поддръжка за полицията да има по огромни пълномощия!!!!! "

Генчо Василев: " За момчетата е разрешено да купонясват по цели нощи и през деня да спят,а полицайте да ги галят ли?

Снежа Иванова: " ПОДКРЕПЯМ ПИЛИЦАЯ! А ТАЗИ МЛАДЕЖ СРАМ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ И МЪКА ЗА ОБЩЕСТВОТО! "

Нико Русанов: " Браво на Полицая. Със такива пикльовци би трябвало и по твърдичко. Футболисти били!!! Л...НА капризни от родителите...

Веселина Янкова: " Полицая си е изцяло прав, с такива безотговорни,нагли пиклювци по този начин би трябвало да се приказва.В цялостна поддръжка съм на служителя на реда ".

Гергана Атанасова: " Днешната юноша неизвестен смисъла на думата почитание... "

Бенджи Бебова: " Виновни сме ние родителите! Трябва да има почит към хората под пагон! "

Спаска Пешева: " Горката баба да не съм на нейно място "

Люси Станева: " Полицаят е прав "

Нели Николова: " Пълна поддръжка за служителя на реда ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР