Масова акция по кръводаряване в парламента. От сутринта депутатите се

...
Масова акция по кръводаряване в парламента. От сутринта депутатите се
Коментари Харесай

Депутатите се включиха в акция по кръводаряване

Масова акция по кръводаряване в Народното събрание. От сутринта депутатите се включиха в акцията за безплатно непринудено кръводаряване. Тя е под надпис " Бъди мощен, подари кръв ".

Към 11.30 над 30 депутати съумяха да дарят кръв. Някои бяха върнати поради риск. Всеки здрав човек на възраст сред 18-65 години може да подари кръв. Дарява се сред 405-450 мл кръв. Кръводаряването е положително за организма, тъй като усилва защитните му сили. Процедурата лишава 30 минути.

Има дела, които ни сплотяват. Това съобщи ръководителят на здравната комисия в Народното събрание Даниела Дариткова. Тя се надява акцията по кръводаряване да е положително начало на политическо взаимоотношение сред партиите за националните дела.

Депутатката от ГЕРБ е удовлетворена, че все още акцията е сполучлива. Имаме опция да чуем и забележим всички тези, които в действителни условия поставят старания да обезпечават системата на транфозионната хематология с задоволително кръводарители и налични кръв и кръвни артикули, посочи Дариткова.

Единственият метод да помогнем за спасяването на човешки живот е тогава, когато дарим част от себе си , акцентира тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР