Масов удар направили автоджамбази тази нощ във Враца, научи първо

...
Масов удар направили автоджамбази тази нощ във Враца, научи първо
Коментари Харесай

Автоджамбази удариха Враца! Разбиха коли пред жилищен блок посред нощ /снимки/

Масов удар създали автоджамбази тази нощ във Враца, научи първо BulNews.bg. Няколко коли, паркирани пред жилищен блок, са осъмнали разрушени и ограбени, научи първо BulNews.bg.
Дръзката кражба е станала пред блок „ Орбита “ №4. Към 7 часа тази заран един от жителите излязъл за работа и заварил колата си разрушена. В следствие мъжът забелязал, че и други негови съседи са станали жертви на автоджамбази. Той незабавно съобщил в полицията, откъдето изпратили екипи. В момента паркингът е окупиран от следователи, опитващи се да открият следи към причинителите.
Разбити са „ Фолксваген Пасат “, „ БМВ “ 530, „ Пежо “ 306 и „ Ситроен “. От „ Пасат “-а автоджамбазите са отмъкнали CD-player. Oт „ БМВ “-то липсва чантичка с документи, като са разрушени и двете му предни порти. Според притежателя бандитите са търсили и акумулатора, който обаче е бил в багажника на бавареца. От „ Пежо “-то са откраднати документи и CD-player, а от „ Ситроен “-а липсва акумулаторът.
Следователите към този момент са взели натривки от разрушените возила, само че отпечатъци не са открити, тъй като най-вероятно крадците са работили с ръкавици.
„ За първи път се случва такова нещо в региона. До в този момент не сме имали обири и не са ни били разбивани колите. Най-големи главоболия ще ни сътвори кражбата на документите. Надяваме се служителите на реда да заловен причинителите “, сподели един от притежателите на разрушените коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР