Масов бунт в социалните мрежи срещу панелистката Андреа в предаването

...
Масов бунт в социалните мрежи срещу панелистката Андреа в предаването
Коментари Харесай

Зрители: Докога Ще Търпим Неадекватната Андреа Банда Банда?

Масов протест в обществените мрежи против панелистката Андреа в предаването “На кафе”. Профилите на предаването са залети с гневни мнения, настояващи да бъде свалена от ефир, видя Secret.bg.

Никому известната преди “На кафе” влогърка с презрян брой клиенти е извънредно непоносима в ефир и феновете не могат да си обяснят за какво от продукцията заплащат заплати на сходен тип хора.

“Преди една година сричаше, не можеше да си каже името, а в този момент трансформира предаването в сцена на кварталния наркоманизъм”, беснее фенка на Гала.

Друг фен намесва и Кристина Патрашкова. “Цял живот да се бориш против страната на златките, само че щом ти дават заплата си подготвена да търпиш сходни същества”, написа фенът.

В последните месеци Андреа, която била известна като Банда Банда, не знайно за какво, трансформира ефира на “На кафе” в извънредно просташко място. Русокосата й колежка Ева Веселинова способства с честите си несъответстващи мнения и проява на нежелан разсъдък.

“Повече от ясно е за какво рейтингите на предаването са доста по-ниски от тези на “Преди обед”, разкликата е космическа”, безапелационни са феновете.

Представената като “супер сладка” Андреа Банда Банда непрекъснато приказва в ефир за половите си подвизи, срещите с чашката, а преди дни се хвърли в скута в Папи Ханс.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР