Масов бой между две фамилии прати младеж в болница. Инцидентът

...
Масов бой между две фамилии прати младеж в болница. Инцидентът
Коментари Харесай

Масов бой между две фамилии в Бяла Слатина, един е в болница

Масов пердах сред две семейства прати юноша в болница. Инцидентът е от белослатинското село Габаре, а пострадалите се тормозят, че ще бъде потулен и отговорните ще останат ненаказани.
Прочетете още
Нападателите са употребявали железна тръба, а камера е снима част от протичащото се. Случаят е от 12 февруари вечерта. Братя се пробват да разтърват две момчета, които спорят пред заведение. Следва замяна на удари.

По-късно двамата братя се прибират, само че пред дома си са застигнати от близки на едното от момчетата. Нападателите са с железни тръби.

Един е вкаран в болница. Родителите се тормозят за живота му, защото е ударен в главата два пъти.

„ Възстановявам се. Имам самозабравяне при внезапни придвижвания. Вие ми се свят. Всяка вечер с брат ми излизаме на заведение. Взехме и братовчед ни. Не знаехме какво е станало денем. Видяхме момчето в центъра на селото. Братовчед ни слезе да го попита за някакъв спор с момиче. Започнаха да се бият, а ние слязохме да ги разтървем. Момчето посегна и на нас. Разменихме удари, след което се прибрахме ", изясни Шишман, който е пострадал от нападението с железни тръби.

„ Слизам от колата и в този миг две коли стопират пред нас. Отидох да обясня какво е станало. Чичото на това момче извади една железна тръба и стартира да ме удря в главата. Изпаднал съм в безсъзнание. След това са почнали да гонят брат ми ", уточни Шишман.

„ Излязох. Кръв хвърчи на всички места. Видях, че са с тръби. Тръгнах към тях. Питам ги за какво бият детето ми. Започнаха и мен да ме бият. Защитавах се с ръце. Тръгнах обратно да се издърпвам, само че ме блъснаха откъм гърба с автомобил. Опитаха се да ме прегазят. Загубих схващане ", добави Мариан Митков, бащата на братята.

„ Бяха пристигнали дамите им с ножове. Бяха довели деца на по 10-годишни деца също с ножове, с цел да ни дупчат. Цеца, Иванчо, Ангел – пребиваха го на земята, а аз не можех нищо да направя. Звъннахме на спешна помощ и тръгнахме към Бяла Слатина. По пътя прехвърлихме детето в колата за спешна помощ. Докторите взеха решение, че би трябвало да го откарат в Плевен. Детето беше няколко дни там. Другият ми наследник го е боязън да излезе от у дома ", сподели бащата.

„ Това си е опит за ликвидиране. Не може тези хора да дойдат по този начин пред дома ми и да има такава разпра. Можеше да викнат бащата и да кажат какво се е случило, а не със слизането от колата да пребиват момчето с железни тръби. Тези хора не знам по какъв начин мислят ", разяснява майката Невена.

Нападателите дори не са били арестувани от полицията, оповестява bTV.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР