Маслен магнезий грабна вниманието на медиците. Това споделиха самите експерти.

...
Маслен магнезий грабна вниманието на медиците. Това споделиха самите експерти.
Коментари Харесай

Рекордно усвояем магнезий пренаписва историята

Маслен магнезий сграбчи вниманието на медиците. Това споделиха самите специалисти. Специалната течна форма, осигуряваща високо асимилиране от потребния минерал, го трансформира в любим на лекарите от цялата страна.

У нас новаторската разработка носи името MagCombo (Магнезиев комплекс). Специалисти са уверени в неговата резултатност. Само една капсула от MagCombo е задоволителна да покрие дневните потребности от магнезий. Вече потвърдил се в медицинските среди като ефикасен артикул в битката с разнообразни проблеми, MagCombo се оправя чудесно с едни от най-често срещаните признаци при магнезиев недостиг - мускулни крампи и бодърствуване. С експертно подбраната композиция от жизненоважния минерал и витамини от група В, авансово разтворени в маслена среда, той има успокоителен резултат върху нервната система и чудесно се оправя с изблиците на нервност и незаинтересованост. Освен прочувствения баланс, с негова помощ се преборват и неприятните мравучкания и понижената сензитивност в крайниците, които постоянно съпътстват някои неврологични болести. Доказано е, че магнезият, доставен в оптимални количества, както е в MagCombo, усъвършенства активността на сърцето и оказва благоприятен резултат върху регулирането на кръвното налягане и сърдечния темп. MagCombo е изключително скъп и в практиката на акушер-гинеколозите, тъй като той освен обезпечава мускулния комфорт на бременните дами в най-важния интервал, а при потребност може да се опълчи на преждевременните контракции.

MagCombo е ефикасен против крампи

 Крампите са едно от най-често срещаните недоволства, а най-лесната и бърза стъпка, която може да предприеме всеки, е да си набави неотложно магнезий. За задачата предлагам банкет на хранителни добавки. В моята процедура извънредно положителни резултати реализирам с MagCombo (Магнезий комплекс). Той съдържа високи дози чист магнезий и се усвоява пълноценно от тялото. Експертно дефинираният му състав, където са комбинирани високо съсредоточено количество магнезий и витамини от група В, изрично обезпечава позитивен резултат и облекчение. Препоръчвам на моите пациенти, тъй като е подобаващ при необятен набор неврологични положения – плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет вид 2 (за надзор на електролитния баланс), отслабена сензитивност в крайниците и така нататък

Проф. доктор Красимир Генов, шеф на клиника „ Нервни заболявания “ към Втора МБАЛ – София

Масленият магнезий поддържа най-натоварения мускул – сърцето

 Основната роля на магнезия е да се грижи за нервната и мускулната система, а най-силният и най-натовареният мускул е сърцето. Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените лечебни заведения в страната бих споделил, че изборът на добър магнезиев артикул е първото изискване за ефикасна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характерности и регистрираните позитивни резултати върху пациенти, аз предлагам MagCombo (Магнезий комплекс). Той доставя съсредоточено количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в доста огромна степен. Използвам сполучливо MagCombo в лечебни схеми за контролиране на сърдечния темп, както и за възстановяване контрола на хипертонията (високото кръвно) и следя положителни резултати. Препоръчаният банкет от единствено 1 капсула MagCombo дневно улеснява пациентите. Те се усещат добре и са удовлетворени.

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „ Александровска “ – Клиника по пропедевтика на вътрешните заболявания „ Проф. Стоян Киркович “, София

Успешно ползвам магнезиевия комплекс при разнообразни положения

 Личните ми наблюдения от практиката демонстрират, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула дневно, повлиява сполучливо съществуването на мъчителни мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев артикул, съдържащ съсредоточено количество чист магнезий, той е с впечатляваща успеваемост.

Успешно ползвам MagCombo и за преодоляване на признаците на прибързано раждане (като да вземем за пример болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези положения предлагам оптималната лечебна доза – 2 капсули на ден. MagCombo демонстрира бърз резултат, а това е от особена значимост за сполучливото справяне с такива обстановки.

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „ Майчин дом “, София

Чувствителността на крайниците се възстановява по-бързо

 В кабинета ми всекидневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, понижена сензитивност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които постоянно са разследване от неврологични болести като плексит, радикулит, дискова херния и така нататък Терапията в тези случаи е сложна и с изключение на физикалните процедури аз наложително предлагам и банкет на магнезий. С най-хубави резултати, които регистрирам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс).

MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и резултатът се вижда бързо. В допълнение, поради богатата си на витамини В формула той подкрепя успокояването на нервните окончания. Прилагам и при лица със счупвания, чиито крака са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната стратегия за възвръщане естествената пъргавина и сензитивност на крайника. Наблюденията ми удостоверяват, че MagCombo работи дейно и оправдава както моите упования, по този начин и тези на пациентите ми.

Д-р Зоя Алякова, експерт Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, самостоятелна процедура в ж.к. „ Бели брези “, ул. „ Битоля “, бл. 32, София

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР