Маските за лице не могат да предложат същото ниво на

...
Маските за лице не могат да предложат същото ниво на
Коментари Харесай

Маските за лице може да не ни предпазят от нови варианти на Covid поради тревожна причина

Маските за лице не могат да предложат същото равнище на отбрана против Covid, както се смяташе до момента, демонстрират нови проучвания.

Проучване, извършено в Обединеното кралство, който изследва данни от над 100 000 индивида, откри, че до момента в който маските се свързват с почти 30 % понижение на риска от зараза през 2021 година, този предпазен резултат наподобява изчезва до февруари 2022 година Възходът на разновидността Omicron, който стана доминиращ през Обединеното кралство и по-късно в Съединени американски щати през лятото на 2022 година евентуално са изиграли забележителна роля за намаляването на ефикасността на маските.

Професор Пол Хънтър, водещият създател на проучването и специалист по инфекциозни заболявания в Университета на Източна Англия, акцентира, че тази наклонност не е извънредно за Обединеното кралство, само че евентуално се ползва и другаде, в това число Съединени американски щати. „ Няма нищо вътрешно друго в Обединеното кралство, което да направи това проблем тук, а не в Съединени американски щати или където и да е другаде “, сподели той. „ Основният извод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР