Маските паднаха. За новите и старите лица, за скритите и

...
Маските паднаха. За новите и старите лица, за скритите и
Коментари Харесай

Нойзи за новия парламент: Нека фарсът бъде с вас

Маските паднаха. За новите и старите лица, за скритите и явните послания - коментар на писателя и специалист по политически пиар Нидал Алгафари и културния антрополог, мъдрец и правист – Ивайло " Нойзи " Цветков.

„ Фразата, която може да заключи всичко досега, е подбудена от поредицата Star Wars – „ Нека фарсът бъде с вас!” И той е с нас в някаква степен, тъй като, като се изключи няколко рационални оферти, всичко друго граничи с фарса и карикатурното в лицето на Мая Манолова и Татяна Дончева. Аз не мога да направя друго, с изключение на леко да се дръзвам, макар, че не е смешно”. Това съобщи пред Нова тв културният антрополог, мъдрец и правист – Ивайло " Нойзи " Цветков.

Според него вместо да се обърне внимание на значимите задания, се обръща внимание на дребни разправии, а депутатите са се занимавали с „ хлапашки дреболии и глупости”.

„ В момента е шоу, а другояче е нещо, което има задачата да свърши някакви неща, да усъвършенства обществени практики, да строи обществото, тъй че то да върви напред, даже привидно”, отвърна Цветков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР