Маскирани мъже в Швеция са освободили осъден за убийство престъпник,

...
Маскирани мъже в Швеция са освободили осъден за убийство престъпник,
Коментари Харесай

Маскирани помогнаха на осъден за убийство да избяга, докато бил транспортиран до зъболекар

Маскирани мъже в Швеция са освободили наказан за ликвидиране нарушител, когато бил закаран на ортодонт, съобщи ДПА, като се базира на известия на шведското радио и представители на затворническите управляващи. Според шведското радио избягалият е 17-годишен юноша.
Затворническите управляващи оповестиха, че младежът е трябвало да бъде отведен от поправителен дом, с цел да отиде на ортодонт в град Сьодертале, югозападно от шведската столица Стокхолм. Когато затворническият автомобил дошъл пред зъболекарския кабинет, до него спрял различен автомобил. Тримата охраняващи младежа чиновници на пандиза били застрашени с оръжие. Според полицията опасността е била отправена от най-малко двама маскирани мъже, които по-късно се качили в колата с младежа и потеглили. Полицията търси избягалия пандизчия и неговите съучастници с хеликоптер.
Това е вторият сходен случай в Швеция в границите на няколко месеца. През февруари в град Норшьопинг различен пандизчия беше освободен, когато бил превозен от пандиза в болница.
Шведският министър-председател Улф Кристершон назова освобождението шокиращо. " Мисля, че е скандално човек, който може да е умъртвил различен човек, просто да избяга благодарение на въоръжени съучастници ", разяснява той пред шведския парламент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР