Маскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на престижната

...
Маскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на престижната
Коментари Харесай

Маскирани обраха дома на Лили Иванова докато спи

Маскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на влиятелната столична улица "Оборище ", оповестява "Уикенд ".

Обирът е бил осъществен в края на месец юни, само че се пази в загадка от Министерство на вътрешните работи по гледище на естрадната прима.

Крадците са проникнали в жилището на именитата певица, прониквайки през таванските пространства. Не е известно по какъв начин апашите са съумели да стигнат до тях – дали с шперц, с който са отключили входната врата на кооперацията, или прехвърляйки се в блока от покрива на друга постройка. Крадците са се спуснали от тавана с въже до терасата на певицата, след което са проникнали в жилището й, отваряйки балконската врата.

Кражбата е била осъществена в ранните часове на нощта – към 3,30 след среднощ, като охранителни камери от блока са снимали дейностите им. Апашите обаче не могат да бъдат разпознати, защото са носели черни маски и ръкавици.

По време на обира Лили Иванова е била в жилището си, само че не е усетила непознато наличие. Естрадната легенда е повикала служители на реда от Пето РПУ в София на идващия ден към обяд, когато се събудила и открила, че й липсват пари, бижута и скъпи предмети. Общата стойност на откраднатото е за няколко хиляди лв.. Пред служителите на реда от бранш "Грабежи " Лили Иванова обяснила, че преди да си легне е задействала алармата, която обаче не се е задействала при влизането на апашите. Естрадната легенда е помолила престъпния случай да не попада в сводката на Министерство на вътрешните работи, с цел да не провокира нездравословен медиен интерес.

Дръзкото навлизане в дома на примата изумително прилича обира над друга звезда – водещата от Българска национална телевизия Мира Добрева, която също бе ограбена, до момента в който спи. Журналистката обаче даде публичност на случая и популяризира видеокадри на единия от апашите, проникнали в жилището й.

За нахлуването в жилището на Лили Иванова криминалистите подозират бандата на столичния апаш Павел Илиев - Пачата, който е разгласен за търсене. Пачата е издирван от Министерство на вътрешните работи поради взломна кражба в Слънчев бряг, осъществена на 4 юли. Ченгетата подозират, че преди да забегне към южното черноморие с бандата си, Пачата и свитата му са обрали жилището на Лили Иванова на "Оборище ".

Съседи на естрадната прима потвърдиха информацията на "Уикенд " за неотдавнашен грабеж на жилището й. Според думите им, служители на реда разпитвали всички живущи в кооперацията на улица "Оборище ", само че нито един не видял крадците. Любопитен подробност е, че в нощта на обира пазачът на входа не е бил на работа, защото ден по-рано постъпил в болница. Охранителят, пазещ блока, също е разпитан и е открито, че не е съпричастен към обира в дома на Лили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР